Real ticareti ve yapılanmasıyla ek gelir sağlamak isteyen destekçi ve çözüm ortaklığı sistemidir!

Sisteme yapılan yatırımlarla reel ( gerçek ) ticaret yaparak değerlendiren ve size yatırımlarınıza bağlı olarak kar payı veren bir platformdur.

Nasıl Kazandırır?

Şirket olarak Reklam Ağı üzerinde ve ayrı ayrı 13 projesi ile gerçek ticaret yapılan kazançlar elde edilmektedir.

Kazanç Sistemi Nasıldır ?

Siz değerli üyelerimizin ve yatırımcılarımızın hiçbirşey yapmasına gerek yoktur. Yatırımı Yaptığınız satın aldığınız paketin bedelini şirket hesaplarımıza geçtikten sonra tarafımızca kontröl edilir ve sistem yönetmenliğiyle aktif edilir. Sitemiz Oyun değildir. Reklam Tıklaması , Depo, Görev gibi oyun içeriği taşıyan vb. bulunmamaktadır. Her Bir Üye'nin kendine ait sanal ofisi vardır.
Paketler Sınırsızdır. (Şu an için max yatırım miktarı 30.000 tl' dir.)
Başlangıç Nasıldır?
 linke tıklayarak Üyelik Bilgilerinizi Eksiksiz ve Doğru bir şekilde kayıt yaparak başlayabilirsiniz. Kayıt olduğunuzda size bonus verilmemekte ve yatırımsız kazanç sağlayamamakta olmanızı hatırlatmak isteriz.
Referans Bonusu Var Mı?
Sistemimize üye olduktan sonra size özel referans kodu ve sanal ofisiniz verilir. Burada sadece birinci derece altınıza yaptığınız üyelerin yatırımlarından sadece %10 hak edersiniz. Bu da sizin güvenceniz ve yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı hakedişinizdir.(Yatırımsız Üyelikler Gelen %10 Referans bonusunu çekim yapamazlar.)
Nasıl Yatırım Yapabilirim? 
 Banka Hesap Numaralarımız Kısmından Banka hesabımıza yatırım yapabilirsiniz. Yatırımı yaptıktan sonra ödeme bildirimlerimden lütfen eksiksiz ve güncel bilgilerinizi girerek ödeme bildirimi yapınız. Ödeme alabilmek için bilgileriniz doğru,eksiksiz ve banka hesabınız ile kayıt sırasında girdiğiniz bilgiler aynı kişiye ait olmalıdır.
Nasıl Ödeme Alabilirim?
Aktif olduğunuz süreçten itibaren sanal ofisinizde geri sayaç olacaktır. Paketlerim kısmında satın aldığınız paketlerin günlük kazançlarını hesabınıza aktarabilirsiniz. 50₺ ve Üzeri hesaplarınızda dilersiniz nakit çekim yapabilir, dilersiniz yeni bir paket alıp kazancınızı katlayabilirsiniz. Nakit çekimlerde Çekim Talebi Oluştur Kısmından bilgilerinizi güncel ve eksiksik doldurarak banka hesap bilgilerinizle güvenle ödeme alabilirsiniz.
Önemli Not: Kesinlikle Bir Başkasının Adına banka hesabına geri ödeme yapılmayacaktır!

Detaylı bilgi ve kayıt : https://kazandiranpaket.com/uye_ol?referans=ilker-colak
Paket Ücretleri Paket Ömürleri ve Günlük Kazançları





İLETİŞİM : Yukarıdaki linkten üye olduktan sonra sisteme giriş yapınız.Sağ üstte isminize tıkladıktan sonra Whatsapp linkiyle gruba katılabilirsiniz... 

Yorumlar